dijous, 13 de desembre del 2012

Soy responsable / Sóc responsable


"Nuestras vidas empiezan a terminar,
el dia que guardamos silencio sobre las cosas que importan".
Martin Luther King




Yo Soy responsable:
De querer, de amarte, de decir siempre la verdad aunque duela, de no admitir aquello que no ha sido, de equivocarme, de ser vulnerable, de perder los nervios, de sentirme poca cosa, y de permitir que nos hagan daño.
No obstante, si somos capaces de ver lo bello y valorarlo, mirando de frente a los problemas, y elegimos construir aunque el futuro sea incierto, nos respetaremos a nosotros mismos y amaremos la diferencia.
No existiran las barreras, solo diferentes interpretaciones de una misma realidad, momentos de debilidad que confirman nuestra humanidad y que nos muestran que seguimos dando pasos en el camino elegido.




"Les nostres vides comencen a acabar-se,
el dia que guardem silenci sobre les coses que importen"
Martin Luther King



Jo Sóc responsable:
D'estimar, d'estimar-te, de dir sempre la veritat encara que faci mal, de no admetre allò que no ha estat, d'equivocar-me, de ser vulnerable, de perdre els nervis, de sentir-me poca cosa, i de permetre que ens facin mal.
No obstant això, si som capaços de veure la bellesa i valorar, mirant de front als problemes, i triem construir encara que el futur sigui incert, ens respectarem a nosaltres mateixos i estimarem la diferència.
No existiran les barreres, només diferents interpretacions d'una mateixa realitat, moments de debilitat que confirmen la nostra humanitat i que ens mostren que seguim donant passos en el camí triat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada